Stilmedvetenheten återfinns i allt

Man skulle kunna säga att trend- och stilkänsla är en talang, förmodligen medfödd dessutom. Antingen har man känsla för stil och estetik eller så har man det inte. En person som inte har någon stilkänsla bryr sig inte nämnvärt om hur hen ser ut, heller inte hur det ser ut runt omkring. Det är säkert avkopplande att vara stilanalfabet, men det kan vara desto mer påfrestande för oss andra. Jag personligen kan känna väldig frustration när jag ser potentiellt råmaterial som inte får den kärlek det/den förtjänar oavsett om det rör sig om en vacker människa eller ett vackert vardagsrum.

Petig med heminredningen

Jag är väldigt petig med hur jag ser ut, men jag är faktiskt ännu mer petig när det gäller mitt hem. Jag älskar att vistas i mitt eget hem och spenderar faktiskt mycket tid där. All inredning är utvald med stor omsorg; ingenting är slumpmässigt placerat.

Nu har jag kommit till punkten där jag ska köpa nya matstolar. De matstolar jag har nu är helt okej, men jag fick dem med mig från föräldrahemmet när jag flyttade hemifrån, så de är inte utvalda av mig. Nu är jag sugen på att själv välja matstolar och se till så att de blir en perfekt matchning till resten av köksinredningen.

Jag har såklart kollat av utbudet som finns och fastnat för matstolar från Wegot. De jag tänker skicka iväg en beställning på nu i dagarna är vita med trädetaljer - de är som klippta och skurna för mitt kök! Det tog sin lilla tid att fatta beslutet men nu känner jag mig tvärsäker!

 

4 Nov 2016

Vad är fashionable fit? Det är när något passar - och jag menar inte bara i storlek utan också i stil & form och som helhet. Fashion och design är så mycket mer än vad ögat först möter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: