Klättra i karriären

Alla vi som dedikerar tid och omsorg åt vår look gör ofta likadant med andra saker i livet, som karriären till exempel. Vi har givetvis olika talanger och intressen, alla är inte skapta i samma form, men det finns en hel del grejer som vi kan lära oss, som vi inte tror att vi har någon fallenhet för. Projektledning är en typisk sådan grej. Jag vet inte hur många jag har stött på som blygt menar att ledarrollen, det är inget för honom (eller henne). Dessa personer förstår inte exakt vad projektledning handlar om.

Bli het på marknaden

I en tid då allt fler arbeten utförs på projektsbasis så gäller det att hålla sig intressant på arbetsmarknaden. Att gå en utbildning i projekthantering är att vässa sitt vapen med marknadens bästa slipsten. Om du blir grym på att organisera, delegera och leda projekt så kommer arbetsgivarna att slåss om dig, tro mig! Dessutom växer man som människa när man tar på sig lite extra ansvar; man blir mer självsäker vilket faktiskt gör en lyckligare.

Att arbeta i projekt är inte bara effektivt, det är faktiskt också riktigt roligt. Man får tydliga målsättningar och begränsad tid vilket automatiskt skapar engagemang. Vi människor är i mångt och mycket skapta för att arbeta på projektbasis.

Vilken utbildning?

Men var lär man sig om projekthantering då? Det finns lite olika utbildningar att välja mellan men jag rekommenderar LP - Ledarskap & Projekthantering som håller utbildningar på ett flertal orter, däribland, Malmö, Stockholm och Göteborg. Läs gärna mer på projekthantering.se.

24 Oct 2016

Vad är fashionable fit? Det är när något passar - och jag menar inte bara i storlek utan också i stil & form och som helhet. Fashion och design är så mycket mer än vad ögat först möter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: