När det kommer till barnvagnar

Barnvagnar, det är något som många föräldrar funderar på. Det finns idag mängder av modeller, märken, färger, tillverkare och så vidare så det blir som en djungel att hitta rätt. Det bästa man kan göra när man letar efter barnvagnar är att läsa olika tester och guider. De brukar vara ganska så djupgående och man får reda på vad de har för fördelar så väl som nackdelar. En vagn som många rekommenderar är Bugaboo Buffalo. Bugaboo som märke är en favorit hos många och detta holländska märke är att lita på. Skaparna av dessa vagnar har tänkt på barnet i första hand när de tillverkat dessa vagnar. Bugaboo buffalo är en av de nyare modellerna och det verkar vara en mycket bra vagn enligt tester.Vill du läsa fler tester, kika på Bäst-i test.se.

Pyret & Snäckan har bra barnvagnar

En webbutik som erbjuder barnvagnar är Pyret & Snäckan. Denna butik har varit igång sedan 2011 och ägs av paret Hanna och John Hadenius. Hos dem finns det inte bara barnvagnar utan de erbjuder även åkpåsar, barnbilstolar och skötväskor. Det är smart att även köpa tillbehör till din barnvagn. Det är bra priser på alla produkter hos Pyret & Snäckan och du kan få dem hemlevererade. Om du har hittat en barnvagn som verkar vara bra se till att du är ute i god tid innan barnet föds, så att du hinner få den vagn du vill ha. Detta eftersom vissa kan ta slut i lager fort!

4 Apr 2016

Vad är fashionable fit? Det är när något passar - och jag menar inte bara i storlek utan också i stil & form och som helhet. Fashion och design är så mycket mer än vad ögat först möter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: