Få ett vackert leende

Vi bloggar om lite allt möjligt här och det innebär att vi ibland kommer att ge dig rekommendationer. Idag vill vi lyfta SMAJLA i Stockholm som är en klinik som har flera duktiga tandläkare samt att de även erbjuder osynlig tandställning. Denna kallas även om Incognito™ på fackspråk. Denna tandställning har det senaste blivit mycket populär då den inte syns. En osynlig tandställning är ett individualiserat lingualsystem där brackets och bågar är anpassade efter den som bär dem. Det gör att den dels inte syns samt att den är mycket bekväm att bära.

SMAJLA erbjuder mer än bara osynlig tandställning

Om du känner att du behöver mer än bara en osynlig tandställning så som tandläkarvård av olika slag så kan du få det hos SMAJLA. De har ett duktigt team med tandläkare som bland annat kan erbjuda detta:

  • Standardkonsultation/vanlig tandläkarvård
  • Lagningar av dina tänder
  • Blekning av tänder
  • Behandling av en tandhygienist

Boka tid hos SMAJLA

Det spelar ingen roll vad för typ av tandvård som du söker. Är det en standardkonsultation/vanlig tandläkarvård du behöver eller en osynlig tandställning så är det till SMAJLA du ska vända dig. Du kan även få dina tänder lagade, eller blekta. Om du bara behöver besöka en tandhygienist så kan du boka in en sådan tid. Det är upp till dig. Men vi rekommenderar dig i alla fall SMAJLA, särskilt om det gäller osynlig tandställning då de är mycket duktiga inom detta område.

22 Mar 2016

Vad är fashionable fit? Det är när något passar - och jag menar inte bara i storlek utan också i stil & form och som helhet. Fashion och design är så mycket mer än vad ögat först möter.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Senaste inläggen: